Фризери нападају Пет пријатеља

Утакмицама четвртфинала у четвртак у малој сали Спенса почињу завршне борбе на 54. традиционлном „Дневниковог” турниру у малом фудбалу. Код сениора у конкурецији

 је остало осам екипа, а нешто мање их је у осталим категоријам, јер  су  неке екипе већ одиграле утакмице за пласман  међу четири најбоља.

Последњи филтер, као и увек, најинтересантнији је код сениора, где осам екипа готово са пођеднаким шансама улазе у завршне борбе. Да потсетимо, у конкуренцији су остале ове екипе: Јуниор Ш,  Електротимм, Сланинари запад, Лампоне Меридиан,  Фризерски салон Мићко трејд, Пњет пријатеља, Фризњерсаки салон ИМ и Бели двори Макс бет.

У првом четвртфиналном меч очекује се  права посластица, снаге ће одмерити  Лампоне Меридиан , прошлогодишњи победник нашег турнира, и Сланинари запад, који су минуле године заузели четврто место.
- Желимо нову титулу – каже вођа екипе Лампоне Меридиан Жељко Малинић. – Додуше, нисмо имали среће на неколико уводних турнира, сада смо опет јаки, већ смо изборили пласман у финале турнира у Суботици, надам се да ћемо и  на „Дневниковом „ турниру стићи до самог краја.  Екипа Сланинари запад игра леп мали фудбал, екипа из кола у коло играла је све боље и убедљивије, па су и апетит порасли.

- Мислим да су шансе пођеднаке за тријумф – сматра вођа екипе Сланинари запад Душко Шимуновачки. –Лампоне је можда благи фабворит, али, како ми се чини,сада играју нешто слабије него претходних година.  Борићемо се до последњег  атома снаге да их елиминишемо.
Занимљива утакмица се очекује и у дуелу између Фризерског салона Мићко тренд и Пет пријатеља из Темерина.
-   Појачали смо редове са два играча Радника из Сурдулице и по једног из Земуна и црногорске Зете– каже голман  и власник екипе Фризерски салон Мићко тренд Миленко Ристић .  – Добили смо можда и најтежег противнмика, али и ми имамо наше адуте. Одлучић нијансе, можда чак и пенали.
И Пет пријатеља има своју рачуницу, желе у завршницу.

- Турнир је изузетнио изједначен,  све екипе које су се пласирале у четвртфинале су изузетно квалитетне, одлучиће можда само један прецизан шут – предвиђа играч екипе Пет пријатеља Драган Томић, који је пре две године  био проглашен за најбољег играча на нашем турниру. -  Надам се победи, имамо уиграну екипу, што у оваквим дуелима пуно значи.

Биће узбудљиво и у конкуренцији млађих категорија, код кадета  дерби четвртфинала је сусрет Бензинске пумпе Римски оил и Е гиманзије. Реч је о тимовима  у којима играју кадети Војводине. У конкуренцији млађих пионира  са великим нестрпљењем се очекује утакмица Сале лагери- Бечеј.   - За нас је и пласман у четвртфинале огроман успех – искрен је вођа екипе Бечеја Немања Васин. – Турнир је веома квалитеан, игра се заиста одлично, организација је сјајна, судије су добре. Надам се да ћемо пребродити следећу препреку и наћи се међу четири најбоља тима на турниру.

Данас се играју четвртфиналне утакмице у свим конкуренцијама (осим код петлића), субота је резервисана за полфуинала,а недеља за финале.

Г. Ковач

 

Четвртак

13.30:  ФК Младост Војводина – Орлићи (петлићи)
14.05: Другари – Сабљар ауто систем (петлићи)
14.40: Визуел арт – Тика така (млађи пионири)
15.15: Сале лагери – Бечеј (млађи пионири)
15.40: Борац – Винарија Милисављевић (пионири)
16.25: БП Римски оил – Кућерак ( кадети)
17.00: Здрава храна Гуд лајф – Јунит спорт ( кадети)
17.35: Лампоне Меридиан ФД – Сланинари запад (сениори)
18. 10: Јуниор Ш – Електротим ( сениори)
18.45: Фризерски салон Мићко тренд – Пет пријатеља (сениори )
19.20: Бели двори Макс бет – Фризерски салон ИМ (сениори)
19.55: Братис паб – СТР Заптивач (кадети)

Субота

14.00: Петлићи, меч за треће место
14.35: Млађи пионири, полуфинале
15.10: Млађи пионири, полуфинале
15.45: Пионири, полуфинале
16.20: Пионири, полуфинале
17.05: Кадети, полуфинале
17.35: Макс бет – Сабљар ауто систем (ветерани)
18 .10: Сениори, полуфинале
18.45: Сениори полуфинале
19.20: Кадети, полуфинале
19.55: ИБС – Кастело  рођенданионица (ветерани)

Недеља

11.45: Млађи пионири, меч за треће место
12.20: Пионири, меч за треће место
12.55: Кадети, меч за треће место
13.30: Петлићи, финале
14.05: Млађи пионири, финале
14.40: Пионири, финале
15.15: Ветерани, меч за треће место
15.50:  Ветерани, финале
16.25: Сениори, меч за треће место
17.00 Кадети, финале
17.35: Сениори, финале

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести