Алекс Виго, појачање црвено-белих: Имам менталитет потребан за трофеје

БЕОГРАД: Голгетерске способности Алекса Вига, бескомпромисног Аргентинца који се после само неколико утакмица у најбољем светлу представио навијачима Црвене звезде, дошле су до изражаја и против Вождовца, као и на мечу са Лудогорецом. Најављује да ће бити велико појачање за црвено-беле.
v
Фото: Aleks Vigo dobro se snalazi u Crvenoj zvezdi/FK Crvena zvezda

– Дајем све од себе на тренинзима, слушам тренера и све функционише у најбољем реду. Саиграчи су ме изузетно лепо дочекали, још на припремама смо почели да се дружимо и препознао сам у старту да у Звезди влада породична атмосфера. Много ми то одговара, као и навијачи које морам да поменем. Све то ме чини срећним и задовољним у Београду – рекао је десни бек шампиона Србије.

Циљеви до краја сезоне су му кристално јасни.

– Желимо да победимо сваку утакмицу. Већ сам научио да се у Звезди само победе рачунају и то ми одговара, сматрам да имам такав менталитет и да сам играч за клубове који освајају трофеје. Имамо једанаест бодова предности, али се понашамо као да је егал. Нестрпљив сам да покажем шта све знам, радујем се свакој новој утакмици и верујем да можемо да имамо победнички низ до краја сезоне.

Одушевљен је Виго навијачима Црвене звезде.

– Заиста немам речи. Атмосфера коју су направили и против Војводине, али и на мечу са Вождовцем где смо били гости и где су се они чули свих деведесет минута, мени су највећи утисак од доласка у Београд. Знао сам и раније да је атмосфера на Маракани одлична, да људи у Србији обожавају Звезду, али ово је нешто што мора да се доживи. Кад сам истрчао на терен против Војводине, дословно сам се најежио и много ми је жао што нисмо победили, али вратили смо то голеадом против Вождовца, тако да верујем да ће навијачи у суботу доћи у још већем броју него на прва два меча. Против Војводине је било двадесет хиљада људи, посебна утакмица, али верујем да ће и на мечу са Чукаричким бити тако – поручио је Виго.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести