Алекса Вукановић: Све иде у смеру у којем је и замишљено

После два месеца фудбалери Црвене звезде одиграли су утакмицу, додуше, пријатељског карактера, и то против омладинаца црвено-белих.
vuksanovic
Фото: ФК Црвена звезда/Алекса Вукановић

Сениори су убедљиво победили (3:0), а један од стрелаца био је Алекса Вукановић.

- Сваки меч је сам по себи тежак. Омладинци су заиста озбиљна екипа. Раде и напредују из дана у дан, што је и нормално у њиховим годинама. Нису се предавали, до последњег минута су играли срцем и показали су да на њих може да се рачуна. Очекивано је било да смо показали квалитет, ипак смо старији и искуснији. Иако је победа остала у другом плану, ипак нам много значи, због сваке наредне која ће доћи – рекао је Вукановић.

Везиста црвено-белих не крије задовољство због постигнутог поготка.

- Наравно да ми значи то што сам постигао гол, као што је био случај и са сваким пре овог. После толике паузе постићи погодак, сјајна је ствар. Могло их је бити и више, али шта је ту. Ово ће ми много значити на психолошком плану, како би се из утакмице у утакмицу повећавао број наших голова и победа. Желим да кажем и да су омладинци сјајно одиграли, верујем да у њиховој лиги играју више нападачки. То овог пута нису могли да ураде с лакоћом, али сам поносан на то што имамо овако сјајан млади тим.

Вукановић је задовољан како теку припреме.

- Наравно, тешке су нам ноге и морам да признам да смо помало и уморни од целокупног досадашњег рада. Такав је принцип нашег стручног штаба, али нама не пада тешко да тренирамо тим темпом. Трудимо се да испунимо све што Дејан Станковић и његов тим захтевају од нас. За сада све то иде по плану и мислим да смо на правом путу – поручио је везиста црвено-белих.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести