АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ЗБОГ ПОВРЕДЕ НАПУСТИО САУДИЈСКУ АРАБИЈУ Ево где ће се лечити и опоравити

Повреда задње ложе Александра Митровића, репрезентативца Србије и фудбалера Ал Хилала  изазвала је велику пажњу у нашој земљи.
s
Фото: Youtube printscreen/ Sport Klub

После детаљних прегледа у Ријаду, који су обављени на скенеру и магнетној резонанци, Александру Митровићу је препоручено да буде ван терена у наредних четири до шест недеља.

Нападач српске репрезентације напустио је Ал Хилал и Саудијску Арабију и дошао у Србију, у Београд. Ту ће са медицинским тимом ФСС  људима у које има поверења, Александар Митровић одлучити како ће се лечити. Да ли ће остати у Србији, или ће помоћ потражити у иностранству.

Александру Митровићу је на мечу између Ал Хилала и Ал Шабаба (4:3) пукао бутни мишић, тачније страдала му је задња ложа. На носилима је напустио терен, а после недељу дана лечења у Ријаду, фудбалер је одлучио да дође у Београд.

Уколико лечење и терапије прођу како треба, Александар Митровић би се на терен вратио средином маја. У Ал Хилалу верују да би то могло бити и раније, како би помогао клубу за финале Азијске Лиге шампиона, које је заказано за половину и крај маја (11. и 25.). Александар Митровић је ове сезоне постигао 33 гола у свим такмичењима и најпродуктивинији је фудбалер Ал Хилала.

Селектор Драган Стојковић Пикси верује да ће популарни Митар бити спреман да се прикључи репрезентацији Србије 1. јуна, када је најављено окупљање у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

(Курир спорт)

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести