Александар Веселиновић одрадио први тренинг с фудбалерима Војводине

Нови шеф стручног штаба фудбалера Војводине Александар Веселиновић (48) одрадио је први тренинг са својим новим тимом, чиме је почела мисија звана плеј-оф.
aca trener vosa
Фото: Александар Веселиновић, Александар Јанковић и Горан Шаула, фото: Дневник

У недељу је пред Новосађанима прва утакмица доигравања у којој ће у Крушевцу одмерити снаге са Напретком. Није никаква тајна да, упркос најслабијој стартној позицији, црвено-бели желе да се дочепају европске визе, па ће на том путу морати да буду изузетно посвећени, опрезни и самоуверени.

Председник клуба Душан Влаовић пред почетак поподневног тренинга, у друштву генералног директора Дарка Јевтић и спортског директора Саше Дракулића, представио је Веселиновића играчима, мада је доста од њих имало већ прилику да сарађује са овим стручњаком пре годину дана. Затим су фудбалери изашли на терен и одрадили тренинг. И сутра ће екипа на програму имати два термина, а потом ће радити по једном до поласка у Крушевац, у суботу поподне.

Фото: Генерални директор Драко Јевтић, тренер Александар Веселиновић и председник клуба Душан Влаовић, фото: Дневник

Колико је реално да Воша испуни циљ, који је зацртала још пре почетка ове сезоне, да стекне право на излазак у Европу, заиста је тешко предвидети, тим пре што и сви остали учесници плеј-офа имају исту намеру. Веселиновићу су у раду помагали Горан Шаула и кондициони тренер Александар Јанковић, док је с голманима вежбао Драган Васић. Остало је да се види за кога ће се определити Веселиновић да буде у стручном штабу, односно ко ће му бити најближи асистенти у наредних седам првенствених кола.

Фото: Дневник

„Из ове перспективе гледано пред нама је заиста тежак пут ка остварењу циља, али ништа није немогуће. Разлика у бодовима између трећепласираног и нас износи само четири поена и докле год буде постојала шанса борићемо се да је искористимо. Не тражимо никакав алиби, важно је да будемо посвећени раду и верујем да на тај начин можемо да достигнемо оно што сви заједно желимо“, рекао је Веселиновић.

Сутра у 12 часова уследиће и званична промоција новог шефа стручног штаба у ФЦ "Вујадин Бошков".

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести