Армада напала навијаче Партизана 

РИЈЕКА: У Ријеци се у петак увече догодила туча, а како се испоставило, на основу навода очевидаца, фудбалски навијачи Ријеке напали су навијаче Партизана, јавља Index.hr.
rijeka pixabay.
Фото: pixabay.com

Како наводи портал, детаљи туче су процурили тек сад, па се сазнало да је сукоб избио између навијача када су припадници Армаде, који прате Ријеку, сазнали да се у граду налази група навијача Партизана.

Индекс наводи да је Партизан ове недеље играо утакмицу квалификација Лиге првака у Подгорици, а десетак навијаца српског првака из Аустрије и Словеније одлуцио је да дуже остане на мору. Тако су се у петак нашли у Ријеци, односно на терасама на Тргу Републике Хрватске.

Према изјавама очевидаца, навијаци Партизана нису никога провоцирали, а прави хаос настао је када су на Трг стигли ријечки навијачи. Свим и свачим су напали Гробаре и након двије-три минуте их потерали с Трга, наводи Индекс. 

Полиција се након неколико минута појавила на месту догадаја, али тамо није затекла ниједну сукобљену страну, а ни до данас немају више сазнања о томе ко је суделовао у сукобу.

Било је и повређених међу навијацима, али нико није затражио лекарску помоћ, наводи хрватски портал.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести