БАЧКА ДОЧЕКУЈE ВРАЊАНЦЕ Паланчани загледани у бараж

БАЧКА ПЛАНКА:Фудбалери Бачке прокоцкали су огроман капитал и сада су у позицији да у најбоњем случају могу до баража за опаснак у Суперлиги.
backa
Фото: ОФК Бачка

Паланчани су неочекивано заређали три пораза против Земуна (0:7), Рада (1:2)и Вождовца (0:1) и саду су у безизлазној ситуацији. У недељу плаво - белчи дочекују  екипу Динама из Врања, и надају се у случају победе сламке спаса.

– Улог у овој утакмици је изузетно велики за обе екипе - рекао је  шеф стручног шаба Бачке  Триво Илић. – Надам се да ћемо имати приступ  утакмици као против Вождовца и то нам даје велику наду да ћемо одиграти једну добру утакмицу и забележити повољан резултат. Ми немамо шта да калкулишемо, све је свима јасно. Победа нам доноси евентуални бараж.  Верујем у своје играче и видим да су спремни и мотивисани да оставе срце на терену и освоје три бода. Радује ме добра форма играча, вратили су нам се повређени играчи, тако да имам све фудбалере на располагању. Радује ме  и добра атмосфера у клубу. Сви смо ведри, насмејани и добро расположени.

У Паланци за гостовање Врањанаца влада велико интересовање .

– Очекујем велику подршку са трибина као никада до сад, јер људи у овом граду воле Бачку и сад је прилика да то покажу навијањем, бодрењем, фер и спортским понашањем - завршио је соје излагање шеф стручног штаба Бачке Триво Илић.

С. Р.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести