Бачкотополчани почели припреме: На прозивци 29 играча

У добром расположењу и готово идентичном саставу из јесење полусезоне фудбалеи ТСЦ из Бачке Тополе су почели припреме, под вођством новог шефа стручног штаба Предрага Рогана.
fudbal lopta
Фото: www.freeimages.com

У раду ће му помагати Мирко Јовановић и Милан Исаков, за голмане је задужен Силард Фараго, а физиотерапеут је Драган Голубовић.

Фудбалере су дочекали председник клуба Саболч Палађи и спортски директор Золтан Сабо, а Роган је изнео план и програм рада. На првом окупљању је било 29 играча, међу њима и новајлија Филип Бабић, који је приступио из новосадске Војводине. Нису тренирали због прехладе Дејан Миличевић и Срђан Бечелић који се опоравља од повреде.

„Преговори су у току са евенталним појачањима и за неколико дана биће познато за које смо фудбалере јачи“, најавио Сабо.

Бачкотопочани ће тренирати до 11. фебрурара у свом месту, а онда  ће се преселити у Анталију, где ће одиграти четири утакмице, а ривали ће им бити: Мура (Словенија), Чиксекен (Румунија), Попрад (Словачка) и Арсенал (друга екипа Руције). Пред одлазак у Турску одмерићемо снаге са Братством из Пригревице и мађарским друголигашем Бекешчабом.

С. Ст.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести