БАХАР ПРЕД СПАРТАК Лалатовић нас добро познаје, спремни смо за тежак меч!

Фудбалери Црвене звезде у оквиру 19. кола Суперлиге Србије играју против Спартака у Суботици, где ће се састати и са својим бившим тренером, Ненадом Лалатовићем.
s
Фото: Youtube printscreen/ Arena Sport TV

У сусрет овом мечу, своје импресије је изнео и тренер Звезде Барак Бахар.

- Сваки тим против Звезде жели да се покаже и то није ништа ново, али у Спартаку су ту и бивши фудбалери и бивши тренер нашег клуба, тако да ће можда имати већу мотивацију него иначе. Нама то не прави разлику, јер смо спремни за тешку утакмицу против доброг тима и потпуно фокусирани на оно што нас очекује. Сви играчи су спремни, и желимо да завршимо полусезону на прави начин. Морамо да будемо фокусирани и да се "пребацимо" са Лиге шампиона на Суперлигу. Биће другачија, али тешка утакмица свакако - почео је Бахар.

Управо се Бахар осврнуо и на чињеницу да игра против Лалатовића.

- Лалатовић добро познаје Звезду. Ту је већ неколико утакмица и сигуран сам да има велику мотивацију. Ми смо свакако спремни за тежак меч. Тешко је играти против најбољег тима на свету, поготово се бранити против играча Манчестер Ситија. Не кажем да су овде играчи лоши, али је другачије. У следећој утакмици ћемо сигурно показати бољу дефанзиву.

Доста хвале ја имао на рачун Косте Недељковића.

- Срећан сам због Косте, добро игра и храбар је. Млад је, а игра на великој сцени. Већ се усталио у тим, али пред њим је још много рада и простора за напредак. Сигуран сам да ако буде наставио у овом маниру, да ће бити играч за најбоље европске лиге.

Ипак, каже Бахар да се неће штедети пред 171. дерби.

- Хоћемо да победимо Спартак, и не планирам иког да одмарам због дербија. Обе утакмице нам носе три бода, а Спартак је приоритет. Желим најбоље играче за ове две утакмице.

На крају, Бахар је рекао и то да су му значили аплаузи пуне Маракане после Ситија.

- Наши навијачи знају да цене однос, труд и добар фудбал. Упркос поразу од Манчестер Ситија, дали смо све од себе и играли против сјајног тима, а они су то знали да награде аплаузима. Били смо храбри, креирали шансе и мислим да смо заслужили барем бод. Знају навијачи то, и сигуран сам да ће их бити у великом броју, како у Суботици, тако и на дербију - закључио је Бахар.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.0746
Најновије вести