Бајша друга у Подручној лиги Суботице

У првенству Подручне лиге Суботице екипа Бајше зимује на другом месту са 32 бода пет мање бодова од лидера Искре из Куцуре.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Изабраници Бранислава Булатовића остварили су 10 победа, два ремија и три пораза.

„Могло је и боље да нисмо код куће играли нерешено с Напретком из Надаља и Пролетером из Његошева. Поражени смо од последњег Хоргоша, Јадрана из Фекетића и Обилића из Новог Кнежевца“, каже тренер Булатовић.

„Било је падова и успона али на пролеће се очекујемо велику трку за прво место и пласман у виши ранг. Морамо да се појачамо да доведемо неколико проверених играча. Искра је тренутно на челној позицији, али уз неколико појачања уверен сам да их можемо стићи. Пре почетка првенства циљ је био да будемо у врху, а то смо и остварили, сада желимо корак даље, бараж нам се смеши, али би волели да га избегнемо.“

Бајшани су тренутно на одмору, у суботу су имали последњи тренинг, а потом и заједничку вечеру, а ново окупљање заказали су за 20. јануар, када ће  и полчети припреме. У јесењем делу првенства за Бајшане наступило је 17 играча, а најбољи стрелци су Лаћак са 15 голова, а  Жвокић је постигао девет голова.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести