Милорад Балабановић у Крупи

У финишу фудбалског прелазног рока, петопласирана тим у Премијер лиги БИХ, екипа Крупе, довела је истинско појачање.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Реч је о искусном везисти Милораду Балабановићу (27), који је у каријери носио дресове наших суперлигаша (Борац, Спартак, ОФК Бачка) и прволигашких клубова (Нови Сад и Пролетер).

- Дуго сам размишљао где да наставим каријеру после одласка из Бачке - истакао је поуздани фудбалер из Новог Сада. - Имао сам доста понуда из Србије, као и иностраних клубова, али су се ти преговори  завршавали тек на пустим обећањима. Протекле недеље контактирали су ме челни људи из Крупе и понудили услове који су ми у овом тренутку одговарали. Пуно тога лепог чуо сам о новом клубу, а осим солидних финансијсих услова, оно што ме је преломило да се одлучим за Крупу, јесу високе  амбиције које клуб има. Покушаћемо заједничким снагама да се изборимо на три фронта, обезбедимо учешће у плеј-офу, освојимо Куп где се Крупа пласирала у полуфинале и да на крају првенства остваримо пласман до 4 места, које гарантује играње у Европи.

Милорад Балабановић је ставио параф на уговор за наредну полусезону, с опцијом продужења на лето. На старту пролећне трке за бодове 17. фебруара, Крупа дочекује јесењег првака, екипу Жељезничара. 

М. По.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести