Бараж за попуну Српске лиге – Војводина: Перлежани шокирали „пиварце”

Прву прилику на утакмици имали су домаћи. У 2. минуту Ивковић је покушао ударцем главом да изненади голмана Магду, међутим, без резултата.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

У 11. минуту нападач домаћих Ивковић је оборен испред шеснаестерца, па су фудбалери ЧСК Пиваре извели слободан ударац са 18 метара. Танасић је шутирао у десну страну гола голмана Магде, али је лопта погодила стативу. Нападач домаћих Иванов у 22. минуту је покушао искоса са леве стране, међутим, голман Магда лопту је избацио у коренер.

Гости су запретили у 40. минуту, Нинић је шутирао искоса са десне стране, али је голман домаћих лопту избацио у корнер. У 42. минуту Војводина је дошла у вођство.Јефтић је упутио ударац по земљи у леви голманов угао, а лопта је завршила у мрежи. Домаћи још се нису опоравили од примљеног гола, а гости су повели 2:0. У 45. минуту Нинић је шутирао са  три-четири метра и погодио небрањени део мреже. 

У другом полувремену задовољни оствареним вођством гости нису били превише заинтересовани да постигну погодак,  а са друге стране домаћа екипа једноставно није се могла опоравити од шока  па резултат до краја утакмице није ни промењен.

М. Ђ. Кременовић

ЧСК Пивара - Војводина 0:2 (0:2)

ЧЕЛАРЕВО: Стадион ЧСК Пиваре, гледалаца 1000, судија: Арсић (Нови Сад), стрелци: Јефтић у 42. и Нинић у 45. минуту. Жути картони: Јовић (ЧСК Пивара), Живанов, Џајски (Војводина).

ЧСК ПИВАРА: Танкосић 6,5, Вујошевић 6, Зирић 6, Јованов 6 (Лешков 6), Балиновић 6, Танасић 6,5, Јовић 6, Обрадов 6 (Илеш), Јонић 6,5, Тасић 6 (Јефтић), Ивковић 6.

ВОЈВОДИНА: Магда 7,5, Шемић 7, Јешић 7, Јефтић 7,5, Живанов 7, Калајџија 7 (Димић), Кнежевић 7 (Рудић), Нинић 8, Малбашки 7, Влаучин 7,5, Џајски 7.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести