Бараж за попуну Војвођанске лиге–југ: Голубинчани надиграли Темеринце

Голубинчани су још у првом полувремену  потпуно надиграли Темеринце, али су само постигли један гол.
fudbalska lopta
Фото: Tiker

После неколико пропуштених прилика, Рајић је погодио мрежу. Марковић је идеално центрирао, а Рајић је дочекао лопту на првој стативи и лако матирао голмана Доведана.

Ни у наставку се ништа није променуло, Голубинчани су имали инцијативу, и у финишу меча постигли још два поготка. Марковић је био у соло продору у 77. минуту, а Косић га је непрописно зауставио у свом казненом простору. Марковић је најстрожу казну претворио у гол.

У последњим минутима голман Доведан је морао још једном да вади лопту из своје мреже. И опет је био стрелац Марковић. После одличног и прецизног центаршута Милаковића, дочекао је лопту на другој стативи и као врсни стрелац је рутински послао у мрежу.

Тако су се играчи Јадрана после десет сушних година поново вратили у Војвођанску лигу и тиме опет направили изузетан успех у свој великој фудбалској историји. 

И. Маленчић

Јадран - ТСК 3:0 (1:0)

ГОЛУБИНЦИ: Игралиште Јадрана, гледалаца 1000, судија Кузмановић (Кула). Стрелци: Рајић у 23. и  Марковић у 77. (из пенала) и 89. минуту. Жути картони: Бранковић, Ј. Којчиновић, Бајић, Малетић (Јадран), Росић, Недељковић, Пуповац, Милосављевић (ТСК).

ЈАДРАН: Чавић 8, Малетић 8, Булатовић 8, Шестовић 8, Бајић 8, Раденков 8, Ј. Којчиновић 8, Милаковић 8 (Ковачевић 8), Рајић 9 (Драгутиновић 8), Бранковић 8 (М. Наглић 8), Марковић 9.

ТСК: Доведан 6, Ристић 7 (Костић 7), Дрежњак 7, Дринић 7, Милосављевић 7, Лукић 7 (Пантош 7), Недељковић 6 (Павловић), Ђукић 6, Росић 6, Пуповац 7, Зечевић 7.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести