БАРАЖ УТАКМИЦЕ Перлежани корак до циља

Данас је у Перлезу  празник. На игралишту крај Бегеја игра се се реванш меч финала баража за попуну Српске лиге, група Војводина између домаће Војводине и ЧСК Пивара из Челарева.
fudbalska_lopta Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

У првом сусрету одржаном пре четири дана у Челареву, Перлежани су славили са изненађујућих 2:0. , па се са правом очекује да Војводина  на јесен игра у трећелигашком такмичењу.  Перлежани су припремили све за велики окршај, а очекује се на трибинама више од 1.000 гледалаца,

Фудбалери  Војводине и њихов тренер Марко Гутеша кратко су се после меча у Челареву радовали, а потом су прионули да одраде свој део посла. У односу на екипу која се из Челарева вратила озарена лица, биће једина промена. У тим се враћа Петар Богдановић, који је у Челареву паузирао због парних картона.  Испред мреже ће бити искусни чувар Мартин Магда, који се истакао одличним интервенцијама у Челареву. Тренер Марко Гутеша рачуна на искуство својих првотимаца, пре свега капитена Марка Малбашког који ће предводити тим у овом значајном сусрету. Навијачи очекују да њихови љубимци  задрже вођство стечено у Челареву и да се  пласирају у Српску лигу група Војводина..

- “Пиварци” ће бити јачи у односу на претходни меч, јер се у тим  враћа искусни Весељко Тривуновић - објашњава голман Војводине Марко Магда. -  Мораћемо посебну пажњу посветити Весељку. Има сјајан шут, Наравно не смемо журити. Играћемо мирно , имамо леп резултат.

Исто тако мишљење има и капитен Малбашки, Истиче да су његови суиграчи одлично одрадили први меч као гости, а сада их очекује још теже, јер играју пред својим навијачима и морају пружити  максимум.

  М. С.

ДАНАС РЕВАНШ УТАКМИЦЕ ФИНАЛА БАРАЖА НА ТЕРИТОРИЈИ ФСВ

Бараж за Српску лигу, група Војводина

ПЕРЛЕЗ: Војводина - ЧСК Пивара (први меч 2:0). Утакмица почиње у 17.30 сати.

Бараж за Војвођанску лигу, југ

ГОЛУБИНЦИ: Јадран - ТСК (1:0). такмица почиње у 17.30 сати.

Бараж за Војвођанску лигу, исток

ЕЛЕМИР: Нафтагас - Банат (Чента) (1:0). Утакмица почиње у 17.30 саи

Бараж  за Војвођанску лигу, север

БАЧКА ПАЛАНКА: Крила Крајине - Искра (Куцура) 2:0 (0:1).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести