Бараж за Војвођанску лигу – Север: Куцурани промашили пенал

„Прво полувреме„ финалног двомеча за улазак у Војвођанску фудбалску лигу - север припало је Куцуранима.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

И то - потпуно заслужено. У ствари, играчи Искре нису искористили три изузетно повољне шансе, а Марјан Малацко, у 12. минуту сусрета није реализовао једанаестерац. Његов шут завршио је поред десне стативе противничког гола.                    

С друге стране, гости из Бачке Паланке могу да се „похвале„ са само једном створеном полушансом. То је премало од једног озбиљног прдтендента за улазак у виши ранг такмичења.        

У 33. минуту у жару борбе, повреду врата задобио је фудбалер Бачкопаланчана Горан Вигњевић, који хитно пребачен је у болницу у Врбасу, где му је указана неопходна медицинска помоћ. Извесно је, да искусни Вигњевић неће моћи да помогне у реваншу.

Реванш се игра у сутра од 17.30 сати, у Бачкој Паланци.        

Ђ. Штрбац

Искра  - Крила Крајине 1:0 (1:0) 

КУЦУРА: Стадион Искре, гледалаца:800, судија: А. Бибин (Зрењанин), стрелац: Иван у 25. минуту, жути картони: Сталевић, Пљешевац, Малацко, Гаговић (Искра), а Плавански (Крила Крајине).    

ИСКРА (К): Калинић, Иван, Ђаковић,Родић, Пљешевац (Вајагић), Малацко, Губаш, Дурутовић, Сталевић (Сердар), Јурчук, Гаговић   

КРИЛА КРАЈИНЕ: Дејан Дукић, Вигњевић (Тома), Ступар, Пилиповић (М. Гајдобрански), Медан, Зелинчевић, Чешљевић (Миличевић), Марковић, Лончаревић, Плавански, Дане Дукић.        

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести