Реванш утакмица баража за Панчевачку лигу: Хајдучица слави

У реванш утакмици баража за улазак у Панчевачку лигу Ковинци су после велике борбе победили, али су гости из Хајдучице захваљујући слављу на свом терену (2:0) обезбедили улазак у виши ранг. 
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

После само два минута игре гости су дошли у вођство голом  Александра Ружића и стекли велику предност. Домаћи тим после брзе и лепе акције изједначио је голом Симијоновића. У последњем минуту првог полувремена домаћи играч Месарош као последњи играч срушио је гостујућег играча А. Ружића у изгледној прилици, „поцрвенео“ и уједно олакшао пут гостима да славе у баражу.

У наставку са десеторицом играча Ковинци су дошли до предности када је на повратну лопту Рајић са неких шеснаест метара шутирао и савладао голмана Мелиха. У новој конти гостију А. Ружић је другим голом изједначио резултат да би минут касније после соло продора Душан Делиблаћанин голом донео утешну победу домаћинима. 

Б. Стојковски

КолонијаХајдучица 3:2 (1:1)

КОВИН:  Игралчиште Колоније, гледалаца: 500. Судија: Ћировић (Вршац). Стрелци: Симијоновић у 22. Рајић у 75. и Д. Делиблаћанин у 80. за Колонију, а А. Ружић у 2. и 78. минуту за Хајдучица. Црвени картон: Месарош у 44. минуту (Колонија).

КОЛОНИЈА: Крговић 7, Митковић –(Дисић 6), Месарош  5, Поповски 6,, Симијоновић 6,5, Раденковић 7 (Лаковић -), Рајић 7, Вуличевић – (Рашета 6,5), Китић 7, Миленковић 7, Д. Делиблаћанин 7,5.

ХАЈДУЧИЦА: Мелих 7,З. Липтак 7, Малијар 6,5, Мршић 6,5, Фолћан 6,5, Павловић 6,5 (Петровић -), Радовић 7 (Пејчић -), А. Ружић 7,5 (Ћулим -), А. Липтак 7, (Георгијевски -) Н. Ружић 7, Стојковски 7.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести