Бартез: ПСЖ није показао поштовање према Јунајтеду

ПАРИЗ: Легендарни француски голман Фабијан Бартез изјавио је после елиминације Пари Сен Жермена из Лиге шампиона од Манчестер Јунајтеда (1:3) да "свеци" нису поштовали ривала.
PSZ/Fonet/AP
Фото: FoNet

Пари Сен Жермен у реванш је ушао са предношћу до 2:0, али су фудбалери Манчестер Јунајтеда голом Маркуса Рашфорда са пенала у последњим тренуцима мећа, обезбедили пролаз у четвртфинале Лиге шампиона.

"ПСЖ није показао поштовање према Јунајтеду. У свим околностима противника треба поштовати. То је најважнија ствар за спорт и сваког спортисту. Објективно, ПСЖ је јачи тим и то је показао у првој утакмици", рекао је Бартез, а преноси "Парисијен".

Некадашњи голман "црвених ђавола", са којима је освојио две титуле у Премијер лиги, критиковао је француски клуб и због недостатка концентрације у мечу са Јунајтедом.

"Пари Сен Жермену је фалила концентрација, играчи нису били у мечу. Ово је врхунски ниво на коме успехе остварују екипе које не греше. Није важно ко игра боље. ПСЖ не учи из својих грешака. У оваквим тренуцима се види и колико је важна историја клуба, а ПСЖ синоћ није био врхунски клуб", закључио је Бартез.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести