Лига шампиона: Велики преокрет Јунајтеда, Рашфорд из ВАР пенала избацио ПСЖ

Фудбалери Манчестер јунајтеда приредили су велико изненађење.
psz junajted, fonet
Фото: Duel PSŽ-a i Mančester junajteda, foto: FoNet

После 0:2 код куће, победили су Пари Сен Жермен у Паризу са 3:1 и прошли у четвртфинале Лиге шампиона.

Невероватан меч у Паризу решен је у трећем минуту надокнаде времена када је Маркус Рашфорд из једанаестерца постигао гол одлуке и то после накнадне одлуке судије Дамира Скомине путем ВАР-а. Словенац је преузео храбру одлуку и проценио да је рука Преснела Кимпембеа за најстрожу казну, после ударца Дијега Далота.

Два пута је Ромелу Лукаку затресао мрежу домаћина и то у 2. и 30. минуту, а Хуан Бернат је постигао гол за Французе у 12. Минуту. Али даље иде тим који је у Париз стигао без десеторице играча и у чијем тиму су се у финалном делу сусрета нашли јуниори Чонг и Гринвуд. 

Фото: FoNet/AP/Dvostruki strelac Romelu Lukaku,

ПСЖ - Манчестер јунајтед 1:3 (1:2)

ПАРИЗ: Стадион: Парк принчева. Судија: Дамир Скомина (Словенија).  Стрелци: Бернат у 12 за ПСЖ, Лукаку у 2. и 30, Рашфорд у 90+3 за Манчестер јунајтед.

ПСЖ: Буфон, Керер (од 70. Паредес), Силва, Кимпембе, Бернат, Верати, Маркињос, Алвеш (од 90+5' Кавани), Дракслер (од 70. Меније), Ди Марија, Мбапе. 

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД: Де Хеа, Линделоф, Баји (од 35. Дало), Смолинг, Шо, Јанг (од 87' Гринвуд), Мектомини, Фред, Переира (од 80' Чонг), Лукаку, Рашфорд.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести