Батак: И у последњем колу смо мотивисани као увек

Тренер Војводине Радослав Батак истакао је да ће његова бити мотивисана у дербију у Бачкој Тополи.
radoslav batak, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Војводина у недељу од 17 часова гостује екипи ТСЦ-а у последњем колу Суперлиге Србије, а тренер Воше очекује још једну добру партију своје екипе.

“Као и пред последњу утакмицу на нашем стадиону када сам рекао да нас чека дерби и да ћемо дати све од себе, то смо и показали једном атрактивном игром уз два постигнута гола. Са истом таквом жељом и мотивом идемо у госте у Бачку Тополи да одиграмо још једну добру утакмицу против јаког ривала у правом војвођанском дербију. Надам се лепој игри и позитивном резултату“, рекао је Батак, преноси клупски сајт.

Он се подсетио како је ТСЦ прошле сезоне у последњем колу остао без пласмана у Европу, али је веровао свом тренеру и сада је у борби за Лигу шампиона.

„ТСЦ је организован клуб и прошле сезоне су у последњем колу остали без Европе, и где смо ми, моја екипа и ја као тренер Радничког извукли бенефит. ТСЦ је одлучио да остави тренера и настави свој пут и ове сезоне се боре за позицију број два и пласман у Лигу шампиона. Како ће они ући у меч, то је њихова ствар. Ми желимо да се покажемо у што бољем светлу“, истакао је Батак.

Тренер Воше није желео да открива план у предстојећем летњем прелазном року.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести