БЕЧЕЈ у недељу гостује КАБЕЛУ у Новом Саду у Српској лиги Војводина

Победа против Панчеваца (3:1) осоколила је Бечејце пред тешко гостовање у Новом Саду, где ће их у недељном „матинеу“ (10 сати) угостити стари ривал Кабел. Позитивна атмосфера је увећана чињеницом да је у комбинацији за најбољи састав уигрни тандем Чедомир Томчић – Никола Томић.
1
Фото: Враћа се: Никола Томић, фото: В. Јанков

– Имао сам проблема са препонама, подвргао се одређеним медицинским третманима и почео сам да тренирам. Да ли ћу бити у тиму одлучиће тренер – вели за "Дневник" Никола Томић и додаје: – Чека нас велики изазов на терену крај Штранда. Наш наредни ривал има неколико искусних играча и доста младића пониклих у Војводини, који су добили прилику да се кале у Кабелу. Речју, то је спој искуства и младости. Наравно да желе бодове код куће, али и ми се питамо. Будемо ли играли максимално одговорно можемо да испунимо наш циљ и вратимо се  непоражени.

Искусни Чедомир Томчић је паузирао на две утакмице због искључење после утакмице са Кикинђанима и сада одморан чека позив тренера Зорана Левнајића да уђе у игру и помогне млађарији са Тисе да забележе што повољнији резутат.

– Кабел је клуб са дугом и успешном традицијом, имају квалитетан играчки и стручни кадар, па је пред нама изузетно тежак задатак. Али, у спорту нема изазова који се не може савладати под условом да се пружи максимум. Читаве недеље смо се припремали за ту утакмицу, а у суботу ћемо одрадити тренинг у време „матинеа“, како би се адаптирали и на времеске услове – рекао је тренер Бечејаца Зоран Левнаић.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести