Бечејци комплетирали састав и спремно очекују старт првенства

За фудбалског прволигаша са Тисе је завршен прелазни рок. Ангажован је комплетан тим новајлија, који ће појачати конкуренцију у тиму.
mladen kovacevic
Фото: Dnevnik.rs

„Не кријемо циљ.  План нам је да се после двокружног дела такмичења пласирамо међу првих осам и у трећем делу актуелне сезоне играмо у „плеј офу“. Радимо добро, ефекти се у последње време назиру. Остале су нам још две провере форме, а онда крећу битке за бодове“, јасан је нови шеф струке у прволигашу са Тисе Бранко Савић.

Прва је данас у Новом Саду, где ће се од 18 сати на Штраду састати са Кабелом. „Генералка“ је заказана с комшијским ТСЦ-ом из Бачке Тополе у суботу, а играће се у Сенти, која ће бити база Тополчана док им се не заврши изградња стадиона.

Како смо констатовали, завршен је прелазни рок за Бечејце, ево и имена новајлија. То су голман: Немања Радовић (Раднички, Зрењанин), дефанзивци. Вукашин Јелић (ЧСК, Челарево), Марко Мандић (Војводина, Нови Сад), Сава Радић (Чукарички), Игор Татић (Борац, Сакуле), играчи средине терена: Немања Грујић (ТСЦ, Бачка Топола), повратник Славољуб Дабижљевић (Младост, Бачки Јарак), Давид Дујић (Будућност, Добановци), Немања Лазић (Инђија), Стефан Цвијић (Слога, Ердевик) и нападач Давид Кнежевић (Црвена звезда, Нови Сад).

За сада се још не рачуна на повређене Немању Краговића, који је почео праволинијски да трчи, али још не ради са лоптом, и Марјана Цветковића, који је на терапији због болова у задњој ложи.

Додајмо податак да су Бечејци до сада одиграли седам контролних утакмица. Победили су комбиновани састав Војводине (2:1), Раднички из Сомбора (1:0), Раднички из Зрењанина (3:0) и Козару из Банатског Великог Села (3:1), играли нерешено са Земуном (0:0), а изгубили од Катара (1:3) и Инђије (0:1). Голгетер из минуле српсколигашке сезоне Младен Ковачевић је постигао четири поготка, а преосталих шест су дело Александра Бабића, Немање Васина, Косте Дражића, Илије Ердељана, Давида Кнежевића и Дејана Рахића.

Најзад, подсетимо да ће Бечејци прву првенствену прволигашку утакмицу 11. августа играти у Добановцима против Будућности, а у премијери крај Тисе, 18. августа, угостиће Синђелић из Београда.                                 

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести