Бечејци најавили нову радост

Дерби какав се не игра сваки дан! То би могло да се каже за утакмицу крај Тисе. Лидер војвођанских српсколигаша Бечеј дочекује првог пратиоца Цемент из Беочина.
nemanja kragovic becej.jpg
Фото: Немања Краговић се брзо адаптирао крај Тисе

Тренутна разлика је пет бодова, па ако би изабраници тренера Јовице Лакића задржали победоносну ниску, створила би се опипљива предност.

"Наше амбиције су победничке.Играмо тотални фудбал, агресивно на сваком делу терена током читаве утакмице и у гостима и код куће. Да није тако не бисмо имали овакав скор. Атмосфера је одлична, играчи једва чекају дерби, који доживљавамо као сваку другу утакмицу. Знамо да су Беочинаци добра екипа и  да немају шта да изгубе крај Тисе, а онда се најбоље игра. Како сам по природи оптимиста, разумљиво је што очекујем да поделимо нову радост с нашим навијачима.Верујем да ће дерби оправдати очекувања ", казао је шефа стручног штаба Бечејаца Јовице Лакића.  

Није оптимизам успешног кормилара тиског фудбалског брода без основа. Од како је прешао Тису и стигао у Бечеј, наређао је ниску од 17 победа. Током припрема укњижио је девет победа, а у актуелној првенственој трци придодао је осам. Бечеј је једини српсколигаш у све четири групе с максималним учинком.

"Неће бити смак света ако се дерби заврши нерешено, па чак и ако изгубимо, али ми размишљамо само о победи с којом бисмо значајно одмакли ривалима",  јасан је спортски директор Дејан Станојев. Он напомиње да немају кадровских проблема, тренер  Лакић може да рачуна на све расположиве снаге и верујемо у његов избор.

"Позивамо навијаче да искористе лепо време, уживају у квалитетној утакмици и да се на крају заједно радујемо новој победи", каже Станојев.

Играчи су пуни самопоуздања и не виде шта би могло да их избаци из колосека. Иако су повратници у српсколигашке воде, имају сазнања о вредности Беочинаца. Пре једне сезоне из Беочина су стигли имењаци Немања Станојев и Немања Краговић, који су стубови одбране Бечеја и свакако да имају шта да кажу тренеру и саиграчима о снази ривала.У сваком случају, Бечејци ће, с обзиром на пет бодова предности у односу на Беочинце,остати лидери и после дербија.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести