Бечејци намеравају да прекину бодовни пост

Српсколигаш са Тисе није имао лошију серију у актуелној сезони, који је проузроковао пад на „коту 4“, па је разумљиво што намеравају да прекину низ од три узастопна пораза с гол разликом 3:11.
2
Фото: В. Јанков

Међутим, једно су намере, а сасвим друго дешавања на терену. Нови изазов је Омладинац из Нових Бановаца.

– Архивирали смо поразе иза нас, поготово последњи у Адорјану, и окрећемо се новим изазовима. Атмосфера на тренинзима ове недеље била је добра, па очекујем да тако буде и данас касно по подне. Ривал је квалитетан, што је најбоље потврдио убедљивом победом против Куљана у минулом колу, па опрез није на одмет. Добро би нам дошла помоћ са трибина, па позивамо навијаче да прошетају по лепом времену до Градског стадиона и коректним навијањем подрже нас, а ми ћемо се одужити максималним залагањем на терену. Епилог заједничког труда требао би да буде освајање целог плена после три недеље, прижељкује тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

У међувремену се поправио ростер Бечејаца. Истина, изостаће капитен Владан Воргучин због нагомилавања картона, а под знаком питања је, због повреде, и Младен Зељковић. Проблем би могао да буде што обојица играју на позицији штопера, али сви се надају да, ако у нападу и везном реду буду одрадили свој део посла како треба, одбрана на челу са голманом Исидором Миловановим данас неће бити на удару.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести