БЕЧЕЈЦИ НИ БЛЕДА СЕНКА ПРОТИВ ПАЗОВЧАНА Црна серија, четири меча без гола, примили чак 11

Серија фудбалера из Бечеја за заборав. То би у најкраћем могло да се каже за минуле четири првенствене утакмице.
с
Фото: В. Јанков

Не само да нису освојили ниједан бод, него нису постигли ни гол, а примили су, чак, 11. Додали се томе да им се на претходних девет утакмица мрежа тресла 13 пута, онда је сваки даљи коментар сувишан.

– Прво сам нападаче питао да ли имају неки проблем када ни из најповољнијих прилика не успевају лопту да пошаљу у мрежу. Нисам добио никакав одговор. Што се одбране тиче, то је већ друга прича. Играо сам штопера, преносим моје искуство играчима на тренинзима, али кад утакмица дође... Просто је несхватљиво колико су моји играчи стајали далеко од противничких и омогућавали им да приме лопту и потом имају низ могућности за одигравање. Већ на загревању сам приметио да им недостаје енергија, што се, на жалост, пренело и на утакмицу. После непреспаване ноћи схватио сам да је, ипак, у питању мањак квалитета и, искрено, не видим како изаћи из овог ћорсокака. Нама је проблем када један играч изостане, а када против Јединства нису могла петорица да играју, онда се дешава оно што се у суботу десило - вели тренер Бечејаца Дамир Дакић.

Момцима са Тисе од Сремаца, изгледа, само Румљани леже. Победили су и Словен и Први мај идентичним резултатима 2:1 на гостујућем терену. Остали су лако изашли на крај са Бечејцима. Добро је да у преостала два кола јесење полусезоне више не играју са сремским екипама. Али, како у последње време играју, питање је како ће проћи у Кули са традиционално неугодним Хајдуком, односно са Елемирцима у последњем колу пред својим навијачима. Било како било, бодовна зимница пред одлазак на одмор неће бити завидна, па ће наставак првенственог каравана бити итекако тежак и неизвестан.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести