Бечејци се селе на терен с природном травом

Како се приближава старт наставка српсколигашког фудбалског  каравана тако се у редовима Бечејаца све више осећа такмичарска атмосфера.
д
Фото: Dnevnik.rs

Томе у прилог иде чињеница да ће ове недеље постепено прећи да раде на терену с травнатом површином, а одиграће и две утакмице, данас у подне са омладинцима Вождовца, а у суботу са кулским Хајдуком.

Српсколигаш са Тисе одиграо је до сада седам припремних утакмица. По два пута су победили Нафтагас из Елемира (3:2) и Текстилац из Оyака (2:1), играли нерешено са Јединством из Руменке (1:1) и Бајшом (1:1), а изгубили су омладинаца суперлигаша Војводине (2:3), Кабела (0:1) и Новог Сада 1921 (0:4). Иако резултати у припремном периоду нису примарни, ипак су неко мерило учинка на терену и рада током припремног периода.

- Искрено, можемо и морамо много боље да играмо. Кад ово кажем немам на уму резултате, већ оно што смо видели на терену. Добро је да имамо још десетак дана до старта наставка првенства, који ће нам послужити да неке ствари у игри финиширамо. Данас ће на терен истрчати шеренолики састав у ком ће бити првенствено млађи играчи, а у суботу притив Куљана играће они на које се најозбиљније рачуна у првенству – рекао је спортски директор  Милош Андрић.

Стиче се утисак да су Бечејци током ове зима допунском селекцијом знатно појачали екипу. Изузев напада, што не значи да су у овој фази игре били задовољни јесењим издањем, све остале линије, од голмана, преко дефанзиваца до везиста, су иновиране. Разумљиво је што треба времена да се све укомпонује. Можда неће све бити како је замишљено на старту, али је сигурно да ће пролећне игре бити допадљивије. Е сад, друго је питање да ће и резултати то пратити. Много зависи и од ривала, који су, такође, за наставак спремили нова издања.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.0912
Најновије вести