Бечејски клуб остао и без шестог играча Стојановића из јесењег издања

Левоноги „ол раунд“ фудбалер Немања Стојановић биће актер премијерне утакмице наставка каравана војвођанских српсколигаша на Градском стадиону крај Тисе, али неће, као јесенас, носити дрес домаћина  ОФК Бечеј 1918, већ гостујуће екипе Борца из Шајкаша.
1
Фото: В. Јанков

– Са Стојановићем смо, приликом летошњег доласка из Младост ГАТ, имали договор о сарадњи до зиме. Он је искористио право да може да промени средину и изабрао је прелазак у Борац из Шајкаша. Захвални смо му на помоћи током јесени и желимо му успешну каријеру и наставку – рекао је спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Стојановић је био актер 12 утакмица Бечејаца, који наставак првенства очекују као трећепласирани на табели. Јесење издање је знатно окрњено, јер су отишли голгетер Милош Савановић (Младост ГАТ), нападач Коста Дражић (Аустрија), везиста Марко Мастило и дефанзивац Никола Терзин (ОФК Кикинда), а штопер Вељко Јеленковић се вратио у Војводину.

До пре неки дан у српсколигашу са Тисе само је нападач Ненад Кудрић (Војводина из Бачког Градишта) био новајлија. Истина, на проби је неколико младих играча, али о њиховој судбини знаће се тек за недељу или две, када одиграју пар контролних утакмица.

– Стигао је и Милош Попадић. Игра на позицији класичног или крилног нападача. Прошао је комплетну школу фудбала у суперлигашу Војводини, а јесенас је у другој половини полусезоне војвођанског „севера“ носио дрес Младости из Турије и постигао три гола. Очекујемо да таленат потврди у нашем дресу, додаје спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Прву прилику, као и остали који се боре да задрже дрес ОФК Бечеј 1918, имаће већ у суботу, када ће Бечејци на популарном „вештаку“ угостити Раднички 1912 из Сомбора.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести