Бенових 15 голова: Моја најбоља полусезона у каријери

БЕОГРАД: Нападач Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен, стрелац два гола у победи над Спартаком у Суботици (3:1), признао је да ове полусезоне игра најбољи фудбал у каријери.
ben, fk crvena zvezda
Фото: Mohamed El Fardu Ben, foto: FK Crvena zvezda

Бен је у свим такмичењима постигао 15 голова, а послебно се истакао у квалификацијама за Лигу шампиона и самом такмичењу (седам).

"Ово је можда и најбоља полусезона у мојој каријери. Још увек није готова, надам се да ћу повећати број голова и да се нећу зауставити", рекао је Бен за клупски сајт.

Фудбалер са Коморских острва у Суботици је погодио из пенала и на асистенцију Вељка Симића за нови убедљив тријумф црвено-белих.

"Много пута до сада сам рекао да сам сигуран у себе када спустим лопту на "белу тачку". То се потврдило и јуче. Код другог гола Симић ми је упутио одличан центаршут и није ми било тешко да затресем мрежу", рекао је Бен, наглашавајући да је победа на "одличном терену потпуно заслужена".

Сада је само Напредак у глави, иако Звезду три дана касније чека утакмица против Пари Сен Жермена у Лиги шампиона, говори Бен.

"Сада размишљамо само о Напретку и о томе како да наставимо победнички низ у домаћем шампионату. Веома је битно и за тим и за мене што побеђујемо, додатно нам расте самопоуздање", закључио је он.

Бен је непуну годину члан Црвене звезде у коју је дошао из Олимпијакоса, а раније је играо још за Паниониос, Левадијакос, Верију, као и француске клубове Ван и Авр.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести