Боаћи хоће у Премијер лигу: Нешто ће се десити за три месеца

АКРА: Голгетер Црвене звезде Ричмонд Боаћи изјавио је да постоји могућност да у јануру оствари велики трансфер у енглеску Премијер лигу.
Boace/Fonet
Фото: FoNet

Медији у Гани, чији је репрезентативац Боаћи, јављају да су за 25-годишњег фудбалера заинтесовани Хадерсфилд, Вотфорд, Саутемптон и Брајтон.

"Сан велике већине играча је да играју у Енглеској, а мислим да би мени можда могао да се оствари ове сезоне. Не желим да износим детаље... Нешто ће се десити за два или три месеца, то је сигурно", рекао је Боаћи за "SportsworldGhana".

Он се и у првом мандату у Звезди доводио у везу са енглеским клубовима Челсијем, Вест Бромвичем и Њукаслом, да би се пре повратка међу црвено-беле отишао у кинески Ђангсу Сунинг где се није прославио.

"Не мислим да клуб који прода и врати играча после шест месеца нема исте циљеве као тај играч. Заједно се договарамо, даћу све од себе да се нешто деси у јануару".

Боаћи није желео да открије у који клуб тачно жели да оде, већ да је спреман за најзахтевнију лигу света.

"Спреман сам да играм у било ком клубу у Премијер лиги, једној од најјачих на свету. Није важан клуб, видите и да Вест Хем победи Манчестер Јунајтед, већ да уђете у систем".

Боаћи ће са Црвеном звездом играти у Енглеској 24. октобра када гостује Ливерпулу у у Лиги шампиона.

"Мислим да је та утакмица једна од оних на којима морам свима да покажем да сам спреман за Премијер лигу", закључио је он.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести