Бондаренко: Није готово, верујемо у преокрет против Флоре

НИШ: Фудбалери Радничког припремају се за реванш меч првог кола квалификација за Лигу Европе против естонске Флоре са жељом да надокнаде 0:2 из Талина и изборе двомеч са Ајнтрахтом из Франкфурта у наредној квалификационој рунди.
Vojvodina Radnicki Nis/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Архива/Војводина-Раднички Ниш

Првотимац Нишлија Украјинац Тарас Бондаренко истиче да му је тешко пао пораз у Естонији, али и да је оптимиста пред реванш на Чаиру.

"Пораз смо много тешко преживели. Срамота нас је, али знамо да још ништа није изгубљено. Верујемо у нашу снагу и у то да можемо да преокренемо резултат и прођемо даље пред нашом публиком. Очекујем да ћемо показати наш прави квалитет и доказати навијачима да смо заслужили дрес овог клуба. Флору респектујемо, али сматрамо да можемо да остваримо циљ. Нишка публика заслужује да има тим који се бори за њих и који на свакој утакмици даје свој максимум. Само тако можемо да се изборимо за оно што смо зацртали", рекао је Бондаренко.

Улазнице су пуштене у продају јуче на билетарници испред хале Чаир по цени од 500 динара за источну, западну и северну трибину, док је за место у ложи потребно издвојити 2.000 динара.

Јужна трибина биће празна, пошто је УЕФА казнила Раднички због непримереног транспарента и употребе пиротехничких средстава на мечу против Макабија пре годину дана.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести