Божовић: Победа над Вождовцем приближава нас титули

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да очекује квалитетно издање свог тима и победу на Вождовцу којом би се приближио одбрани титуле првака Србије.
bozovic, fonet
Фото: FoNet/Aleksandar Barda

Сигурно нам неће бити лако на терену Вождовца због вештачке траве на коју нисмо толико навикли, али надам се да ћемо се брзо привићи, да ћемо да одиграмо добру утакмицу и победимо како бисмо се приближили на три корака до титуле. Вождовац има доста брзих играча и то је нешто са чиме морамо да се носимо и обратимо пажњу, рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Он је поручио да никога из Звезде не опушта чињеница да Вождовац нема победу од старта плеј-офа.

Вождовац је добрим играма стигао до плеј-офа и то што немају победу не значи ништа. У спорту се све серије, и позитивне и негативне, некада заврше тако да не смемо да размишљамо у том правцу.

Тренер црвено-белих потврдио је да ће место у стартној постави, уместо суспендованог Гелора Канге, заузети Ненад Милијаш.
Божовић није желео да коментарише нападе клупске телевизије Партизана, нагласивши да је игнорисање најбоља ствар.

Игнорисањем нервира се друга страна. Не бих било кога помињао и давао прилику да им одговори. Сви у земљи знају шта се радило од 1992. године, закључио је Божовић.

Утакмица 34. кола Суперлиге Србије између Вождовца и Црвене звезде игра се у суботу од 17 сати.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести