БРАВО ОРЛИЋИ! Кадети у четвртфиналу Европског првенства; Победили Кипар 3:1

ЛАРНАКА: Кадетска фудбалска репрезентација Србије пласирала се у четвртфинале Европског првенства пошто је победила домаћина Кипар резултатом 3:1 у мечу другог кола групе А.
1
Фото: Printscreen/X mreža

Кипар је неочекивано повео голом Петроса Јоануа у 34. минуту, а Србија је изједначила у 45+3. минуту. Ђорђе Ранковић је био асистент, а Михајло Цветковић стрелац. Цветковић је у 53. минуту био асистент, а гол је постигао Виктор Стојановић. Резервиста Василије Костов је дао трећи гол за Србију гол у 63. минуту после асистенције Андрије Максимовића.

Србија се пласирала у четвртифинале ЕП из групе А заједно са Чешком која такође има максималан учинак после два одиграна кола. Меч последњег кола озмеђу Србије и Чешке ће одлучити ко ће бити први у групи, а имајући у виду да Чешка има много бољу гол разлику, Србија може до прве позиције само победом. 

Група А укршта се са групом Б где за пласман у чертвтфинале пред последње коло конкуришу Данска (четири бода), Аустрија (четири бода) и Хрватска (два бода). У последњем колу играју Аустрија и Данска, односно Хрватска и Велс који нема ниједан бод. 

(Крај) ису/

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести