Бруно Фернандес: Роналдо остаје у Јунајтеду

ПОРТО: Везни фудбалер Манчестер јунајтеда Бруно Фернандес изјавио је данас да ће његов славни сународник Кристијано Роналдо остати у клубу са Олд Трафорда.
ronaldo, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Mindaugas Kulbis)

Европски медији писали су су да је Роналдо незадовољан у Манчестеру, помињао се и његов одлазак у Бајерн из Минхена, али Фернандес трвди да Кристијано не иде никуда.

"Статус Кристијана Роналда? Видећемо се у понедељак на припремама. Не очекујем ништа другачије. Свако води рачуна о својој будућности, али не верујем да је клуб спреман да изгуби тако важну фигуру каква је Роналдо", изјавио је Фернандес за португалске медије у Порту, на једном турниру у текболу.

Бруна и Роналда повезује то што су обојица бранила боје Спортинга из Лисабона.

"Било би сјајно да се Роналдо врати једног дана у Спортинг. Мислим да сви очекују да се то деси. Жели да игра још много година, видећемо шта ће одлучити. Можда кад му истекне уговор са Јунајтедом", рекао је везиста Манчестер јунајтеда.

Фернандес је говорио и о новој ери манчестерског гиганта под тренером Ериком тен Хагом.

"Циљ је да будемо бољи него прошле сезоне. Велики клуб као Јунејтед увек мора да побеђује и осваја важне трофеје. Покушаћемо то у свим такмичењима. Ово је нови пројекат, крећемо од нуле, морамо му дати времена да процвета", закључио је португалски фудбалер.

Бруно Фернандеш дошао је у Манчестер јунајтед у јануару 2020. године из Спортинга из Лисабона за суму од 63 милиона евра.

Прошле сезоне одиграо је 46 утакмица у свим такмичењима за "црвене ђаволе" и постигао 10 голова, уз 14 асистенција.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести