Буди победник – гледај Лигу шампиона у Mozzartu и освоји награде!

Највеће квоте на свету, пиће, клопа и поклони обрадовали су играче и љубитеље фудбала широм Србије
s
Фото: Mozzart

Хет-трик Левандовског, погоци Роналда у судијским надокнадама, неколико рутинских победа великана, али и много преокрета виђено је у четвртом колу групне фазе Лиге шампиона! Уторак вече резервисан је за старт фудбалске грознице коју доносе највећа европска такмичења, а љубитељи најважније споредне ствари на свету поново су у Mozzartu имали врхунски угођај!

Највеће квоте на свету, пиће, клопа и поклони обрадовали су играче и фудбалске фанатике на Mozzartovim уплатним местима широм Србије. Дружење је овога пута организовано у Пироту, Новом Саду, Ћуприји и Ужицу, а највише узбуђења виђено је у завршници меча између Аталанте и Манчестера (2:2).

Кристијано Роналдо се у оба полувремена потрудио да дође „икс“, најпре је донео изједначење у 46. минуту, а потом сјајним волеј ударцем у 91. минуту осигурао бод за „црвене ђаволе“.  Фаворити нису много нервирали оне који су играли на сигурно, мада су се многи хватали за главу када је Левандовски промашио пенал. Ипак, голгетер Бајерна је у другом полувремену наставио да тресе мрежу Бенфике и донео на крају убедљив тријумф Баварцима – 5:2.

Фото: Mozzart

И Јувентус се само једно полувреме мучио са Зенитом (на крају 4:2), а навијачи су до 70. минута стрепели да ли ће доћи двојка Барсе у Кијеву. Фати је скратио муке кладионичара који су играли на Каталонце, а сва ова узбуђења било је лепше пратити у ексклузивном амбијенту Mozzartovih уплатних места. 

https://www.mozzartbet.com/sr#/betting/?type=customSpecial&cid=13028

Буди победник, уживај са друштвом уз пиће и послужење и најбољи европски фудбал, а Mozzart можда баш у вашем граду и следеће недеље организује дружење и прилику да освојите вредне награде!

(Огласи)

 

 

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести