„Циљ је ПРОЛЕЋЕ У ЕВРОПИ, против Јанг Бојса утакмица године”

БЕОГРАД: „Ако смо икога желели да избегнемо из првог шешира, то је био Манчестер Сити. Најбоља екипа на планети у последњих пет-шест година и зато би утакмица против Јанг Бојса 4. октобра на Маракани могла да буде "меч године", изјавио је генерални директор ФК Звездан Терзић.
terzic, fk crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Звездан Терзић

Звезда такмичење у Лиги шампиона почиње гостовањем Ситију у уторак од 21. сат.

"Не бих волео да оптерећујем играче и стручни штаб тиме, али јасно је да бисмо победом себи отворили широм врата ка зацртаном циљу. Да, то је најважнији меч за Црвену звезду у овој години. А, неће они да дођу код нас и кажу “ево, ми смо дошли да вам дамо три бода”. И они имају очекивања, надања. И никако се тај тим не сме потценити", истакао је Терзић за Спортал.

Али, чак и да не освојимо у Београду три бода, имамо меч и у Берну, где ћемо, наравно, да идемо на победу, додао је он.

"Биће занимљиво. Има много наших навијача у Берну. Биће их и у Лајпцигу, сигуран сам. Верујем да ћемо на оба та гостовања имати подршку као да малтене играмо код куће".

Према његовим речима, Звездин циљ је пролеће у Европи.

"За очекивати је, реално, с обзиром на то да смо кренули из трећег шешира, да и освојимо то треће место. Јер, ако бисмо завршили иза Јанг Бојса, то би био неуспех. Бројке кажу да смо ми у ову групну фазу ушли као фаворити у односу на њих. Наравно желимо и више од тога и нећемо одустати од својих снова, односно од борбе за друго место", поручио је Терзић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести