Црвена звезда: Доналд нема озбиљне здравствене проблеме

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда објавио је да је капитен Мичел Доналд имао превентивна кардиолошка испитавања на Клиничком центру и да не постоје озбиљни здравствени проблеми.
Micel Donald/FK Crvena zvezda
Фото: Мичел Доналд, фото: ФК Црвена звезда

"Поводом информација које су се појавиле у вези здравственог стања нашег првотимца Мичела Доналда, Црвена звезда жели да поручи јавности да се Доналд осећа добро, да не постоје озбиљни здравствени проблеми, већ да је реч о превентивним испитивањима.

Очекујемо да Доналд буде ускоро отпуштен са испитивања, а прве процене су да ће моћи нормално да настави са тренинзима", наводи се у саопштењу клуба.

Из Звезде су замолили медије да поштују Доналдову приватност и да се нико из клуба више неће оглашавати око тога све до потврде лекара како би се избегле спекулације.

Како је пренео Спортски журнал, Холанђанину је прошлог петка хитно указана медицинска помоћ јер му је позлило у стану, а срећна околност је што је близу њега била супруга.

Доналд је због тога пропустио утакмицу против Напретка у недељу, само четири дана након што је постигао гол против Војводине у Новом Саду (2:1) и 104. наступом изједначио рекорд рачунајући само странце, који сада држи заједно са Бразилцем Кадуом Мендешом.

Доналд: Добро сам, али нећу моћи да тренирам неко време

Капитен фудбалера Црвене звезде Мичел Доналд истакао је да се осећа добро, након што је због здравстених проблема завршио на Клиничком центру на кардиолошким прегледима, али да ће морати да паузира одређено време.

Доналд је у изјави за портал Мондо потврдио да је пуштен кући из болнице, али није прецизирао колико дуго ће бити ван терена.

"Добро сам, ништа страшно се није догодило. Био сам у болници на испитивањима и све је у реду. Код куће сам, нећу моћи да тренирам неко време, али бићу ту за прославу титуле", рекао је Доналд за Мондо.
 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести