ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ОЧЕКИВАНО У ПОЛФИНАЛУ КУПА СРБИЈЕ: Вршчани се нису обрукали

Када је жреб за четвртфинале фудбалског Купа Србије спојио Црвену звезду и ОФК Вршац, знало се да је вишеструки првак наше земље апсолутни фаворит.
1
Фото: Играчи Црвене звезде прослављају гол Александра Катаија (10), фото: ФК Црвена звезда

Прволигашки тим из Баната, међутим, није јадиковао, већ је наумио да се испрси пред црвено-белима и покаже да се и у рангу ниже од елитног игра добар фудбал.

Коначних 3:0 за тим тренера Владана Милојевића, реално је осликало ток збивања на стадиону „Рајко Митић“, али треба нагласити и то да је ОФК Вршац одиграо храбро. Није се оријентисао на пуку одбрану властитог гола, већ је, додуше без већег успеха, настојао да угрози голмана Поповића и, у једном тренутку, имао је више удараца с угла од Београђана.

- Утакмица је била добра, права такмичарска – рекао је тренер Црвене звезде Владан Милојевић. – Пружили смо прилику појединим играчима и они су оправдали указано поверење. Видели смо доста нових лица и имали неколико шанси у првом полувремену, после којих смо могли да постигнемо и други гол. Драговић је наступио после дуже паузе, уз њега и Букари. На терену је било и доста младих момака, који одлично тренирају уз старије другове. Задовољан сам пласманом у полуфинале, а сада идемо даље.

Голман Поповић је остао несавладан, што шефа струке црвено-белих такође испуњава задовољством.

- Желимо да имамо стабилну одбрану. Није то толико ни битно и не гледам на то на такав начин. Битно је да на утакмицама приказујемо оно што радимо на тренинзима, што је најбитније. Ипак, лепо је када сачувате властиту мрежу, па бих желео да у истом стилу одиграмо и финиш сезоне – додао је Милојевић.

А. П.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести