Црвену звезду сутра очекује дерби с Радничким

Црвена звезда сутра бије можда одлучујућу битку за одбрану титуле и због тога јој је потребан сваки играч.
gajic, fk crvena zvezda
Фото: Milan Gajić, foto: FK Crvena zvezda

Добра ствар за актуелног шампиона је што ће против Радничког моћи да истрчи у најјачем саставу, а момак који може бити тас на ваги је и десни бек Милан Гајић, који је против Пролетера показао да није случајно дошао у Црвену звезду. Одличним продорима по свом боку најавио је боље партије у дресу црвено-белих, због чега је, уосталом, и доведен. Проверени десни бек очекује тежак меч против Радничког.

„Одлична је то и пажљиво селектирана екипа. Има ту проверених асова као што је пре свих Дринчић, али и младих, талентованих играча који су већ сада показали да могу да изнесу и најтеже захтеве. Вођени тренером Лалатовићем, који је толико предан свом послу, и врло добар стручњак способни су да направе велике ствари. У претходном дуелу показали су да нису случајно други, добро су нас намучили, био је то прави дерби. Због тога овај дуел схватамо као Лигу шампиона јер само такав приступ може нас одвести до циља“, рекао је Гајић.

Десни бек свестан је, ипак, да улога фаво­рита припада његовој екипи.

„Много смо урадили ове сезоне, неке ствари о којим смо могли само да сањамо. Доминатни смо у нашем првенству, немамо пораз, и морамо показати да је то само одраз нашег квалитета. Имамо сјајне играче, екипа је одлично селектирана, много је ту момака који могу направити разлику.

Стручни штаб одлично ради свој посао, сваки противник је пажљиво скаутиран па је тако и сада. Знамо све врлине и мане Нишлија и својим квалитетом морамо то валоризовати. Благи фаворити јесмо, али ово је, после доста година, историјска утакмица за Раднички и због тога неће тако лако препустити све случају. Због тога очекујем одличан фудбал на нашем стадиону.

И. Лазаревић 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести