Чукарички наставио успешну серију: Савладана и Бачка

Фудбалери Чукаричког су наставили серију победа, још једном добром партијом надиграли су и убедљиво савалдали Бачку.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

Паланчани нису играли слабо како би се по резултату могло закључити, у већем делу сусрета били су равноправан ривал, али су олако примили голове, а своје прилике нису знали да искористе. У нападима Чукаричког предњачио је Овусу, који је био нерешива енигма за одбрамбене играче Бачке. Брђани су повели у 27. минуту, када је после слободног ударца Огњен Мудрински био најприсебнији у гужви. Фудбалери Чукаричког су наставили са атацима, а Паланчани су неколико пута запретили  контранападима.

Ништа се није променило ни на почетку другог дела сусрета. После једне лепе акције Овусуа Кајевић је успео да погоди мрежу Паланчака. Само два минута касније Огњен Мудрински се по други пут уписао у листу стрелаца, на малом простору преварио је неколико играча Бачке и пласирао лопту у мрежу. После трећег гола темпо игре је опао, домаћини су били задовољни високим вођством, а Палнчани нису нашли начин како да постигну гол.     

С. Р.

Чукарички - Бачка 3:0 (1:0)

БЕОГРАД: Стадион Чукаричког на Бановом брду, гледалаца 500, судија: Минаковић (Нови Сад), стрелци: Мудрински у 27. и 53. и Кајевић у 51. минуту. Жути картони: Шапић, Богосавац, Овусу (Чукарички), Пантић, Спремо (Бачка).

ЧУКАРИЧКИ: Доцић, Бојић (Зорић), Кајевић (Видосављевић), Пушкарић, Богосавац, Стевановић, Величковић, Шапић, Мудрнски (Тедић), Овусу.

БАЧКА: Зоговић, Илић, Живковић, Бајић, Макарић (Којић), Мицић (Костић), Пантић, Арсић, Спремо, Зорић, Чековић (Катанић).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести