ЏАЈИЋ ПОТВРЂУЈЕ ОНО ШТО ЈЕ НАЈАВЉИВАНО Очекујем да продужимо уговор са селектором Стојковићем до 2026. године

БЕОГРАД: Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Драган Џајић изјавио је данас да очекује да ће ФСС да продужи уговор са селектором Драганом Стојковићем Пиксијем до 2026. године.
dragan dzajic YT
Фото: Youtube/ K1

"Било је речи ових дана о томе, очекујем да ћемо потписати уговор са Стојковићем до 2026. године. Потребан је један континуитет, мислим да је то један логичан, нормалан и очекиван епилог", рекао је Џајић за Танјуг.

Он је прокоментарисао чињеницу да је голман Роме Миле Свилар одбио позив селектора Србије.

"То је једноставно била његова одлука. Ја то не оправдавам, али чињеница је да је он дуго година живео у иностранству. Није то горуће питање за нашу репрезентацију, имамо ми довољно добрих голмана. Он је тако одлучио, видећемо како ће бити у будућности. Мислим да наша репрезентација нема разлога да тугује због тога што се десило, јер имамо добре голмане", додао је први човек ФСС.

Србија ће 21. марта одиграти пријатељски меч са Русијом у Москви, а "орлови" ће се четири дана касније састати са Кипром у Ларнаки.

"Те две пријатељске утакмице биће припрема неке екипе која ће наступити на ЕП. Мислим да је добро што ћемо сада одиграти ова два меча, а имаћемо и две утакмице уочи почетка континенталног шампионата. Биће неизвесно ЕП, имамо доста тешку групу. Потребно је посебно се припремати за сваку утакмицу. Наша група је доста тешка, неће бити лако, али верујем да ћемо бити бољи него на СП у Катару", закључио је Џајић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести