Џајић: Убеђен сам да Србија има најквалитетнију репрезентацију у региону

СТАРА ПАЗОВА: Председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић изјавио је данас, на тренингу репрезентације у Старој Пазови, да је убеђен да је Србија најквалитетнија репрезентација у региону.
1
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Селекција Србије окупила се у Старој Пазови где је почела припреме за предстојеће мечеве против Литваније и Црне Горе у квалификацијама за ЕП 2024. 

Србија ће у петак у Београду играти са Литванијом, а три дана касније гостоваће Црној Гори у Подгорици. 

Џајић је у склопу првог радног дана посетио репрезентативце Србије у Старој Пазови.

"Желим све да вас поздравим и да вам пожелим срећу на почетку једног новог циклуса за који сви очекујемо да се заврши на позитиван начин, односно да изборите пласман на Европско првенство. Знате и сами да расположење јавности зависи од резултата репрезентације и видели сте какву је еуфорију изазвао директан одлазак на Мундијал. Можда су пред Катар очекивања била превелика, али морате што пре да заборавите шта је било и да се окренете новим изазовима. Већину вас познајем лично, неке сам гледао на телевизији, знам да су вам могућности огромне и да поседујете велики потенцијал", изјавио је Џајић за званични сајт ФС С.

Он је убеђен да Србија има најквалитетнију репрезентацију у региону.

"Ако бих могао да вам дам неки савет, нека то буде порука да размишљате искључиво о квалификацијама и о томе да изборите пласман на завршни турнир, а тек после тога можемо да причамо о неком конкретном резултату у Немачкој. Сви смо овде на истом задатку, када буде добро заједно ћемо да се радујемо, ако буде лоше заједно ћемо да тугујемо", рекао је Џајић.

"Али нема разлога да размишљамо негативно. Убеђен сам да сте најквалитетнија репрезентација у региону и да ћете то још једном доказати и на терену. Корак по корак. Нико од нас нема чаробни штапић, али уз добру атмосферу у екипи и уз приступ који сте и до сада имали према репрезентативним обавезама, мислим да нема разлога за бригу", закључио је Џајић. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести