Драган Џајић званично отворио нови стадион у Лозници ЛАГАТОР НА ПОНОС ГРАДУ СПОРТА И ФУДБАЛА

ЛОЗНИЦА:Председник фудбалског савеза Србије Драган Џајић званично је данас отворио новоизграђени стадион "Лагатор" у Лозници и истакао да није далеко дан када ће фудбалска репрезентација Србије бити домаћин на том стадиону.
1
Фото: Tanjug

Председник Србије Александар Вучић препустио је легенди српског фудбала Драгану Џајићу да уместо њега званично отвори стадион.

Џајић је том приликом рекао да зна да је Лозница град спорта и фудбала, који су имали врхунске резултате, а претходно су Џајић и Вучић "демонстрирали" умеће са лоптом са најмлађим фудбалерима Лознице.

"Желим деци да се овде лепо развијају и да овде гостују Црвена звезда и Партизан. Није далеко дан ни када ће фудбалска репрезентација Србије бити домаћин на овом стадиону", рекао је Џајић.

Председник фудбалског савеза захвалио је председнику Вучићу на свему што је учинио да Лозница има велелепни стадион.

Легенда лозничког фудбала Мирослав Милановић захвалио се фудбалској легенди Драгану Џајићу и Фудбалском савезу што су дошли у Лозницу на свечано отварање стадиона.

"Драго ми је и срећан сам што ће ова деца овде, а и ми стари, моћи да користимо овај стадион. Стадион је леп и квалитетан. Велики број суграђана ми се захваљује шзато што ће моћи да користи овај предиван објекат у мојој Лозници. И хвала вам велико, драга децо", рекао је Милановић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести