Данас у ФЦ „Вујадин Бошков” у Ветернику: Скуп Вошиних ветерана

Старији чланови Фудбалског клуба Војводина, међу њима су бивши играчи, тренери у функционери клуба, оформили су Удружење ветерана Војводине, чијем су оснивању подршку дали поједини чланови руководства и директор клуба.
FK Vojvodina, grb
Фото: Dnevnik.rs

Данас ће се секција ветерана окупити на традиционалном дружењу поводом испраћаја 2018. године, користећи уједно прилику да представи чланству програм Удружења и на тај начин га провери.

Иначе, Удружење је самостални правни субјект који ће настојати да у будућем раду предност пружи такмичарским и хуманитарним садржајима.

Такође, најстаријим члановима, а то су Александар Ивош и Драги Живковић, чији је долазак такође најављен, биће посвећена посебна пажња и исказано заслужено поштовање. Чланство ће се, како је најављено, присетити и свих бивших играча који су напсутили свет током минулих година, а који су дали важан допринос у стварању и исписивању историје ФК Војводина. Председник Секције ветерана Васа Пушибрк, најавио је и неколико оквирних тема на које ће се дискутовати, па се, између осталих, ту налазе формирање такмичарског тима ветерана, предлог програма такмичења и активности Удружења, упознавање с већ уговореним или иницираним утакмицама, као и могући предлози за проширење интересовања и деловања.

Скуп, дружење и новогодишњи коктел одржаће се у сали ФЦ “Вујадин Бошков”, с почетком у 12 часова.     

А. П.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести