Давор Штефанек фудбалер Славије из  Банатског Аранђелова

Олимпијски победник и најбољи рвач света за 2016. годину Давор Штефанек неочекивано је потписао приступницу да у наредном периоду носи дрес Фудбалског клуба Славија из Банатског Аранђелова, који се такмичи у Међуопштинској потиској лиги!
1
Фото: Dnevnik.rs

Формалности за регистрацију Штефанека у Славији су већ обавили у ФСО Нови Кнежевац-Чока, потврдио је за наш лист секретар и тренер ФК Славија Раде Гојковић.

Прослављени рвач из Суботице претходних дана је на више утакмица играо мали фудбал за екипу ЛУ Кочоват из Банатског Аранђелова, у којој играју његови другари. Штефанек је открио да је после рвања, у коме је постигао врхунске резултате и освојио бројна одличја, фудбал његова друга љубав.

Како сазнајемо, на опредељење да постане првотимац Славије утицао је веома топао пријем на који је наишао приликом више наступа на 40.турниру у малом фудбалу у Банатском Аранђелову.

"Почаствовани смо што је наш прослављени рвач постао члан нашег клуба и што ће заиграти за Слаивју. За Давора Штефанека је резервисан дрес са бројем 9. Нормално је да не можемо очекивати да Штефанек игра за наш тим сваку утакмицу, али договорили смо се да када нема обавезе на струњачи да у нашој екипи одигра током сезоне бар неколико мечева. Као тренеру и секретару ФК Славија, приступање Штефанека нашем клубу ништа лепше и радосније није могло да ми се деси за 49.рођендан",  пресрећан је Раде Гојковић.

Текст и фото: М. Митровић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести