Дегенек: Није све у новцу, срећан сам у Звезди

БЕЛЕК: Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је данас да је срећан у Звезди, да жели трофеје са клубом, а да са понудом кинеског Шангаја СИПГ није превише упознат.
zvezda
Фото: Tanjug / video

"Нисам много упознат са том причом. Имам уговор са клубом још три и по године. Само желим да играм фудбал и будем срећан, а најсрећнији сам у Звезди", рекао је Дегенек новинарима у Белеку.

Дегенек је прошлог јануара отишао у саудијску Арабију, каже да за Кину има времена, али да би другачије било када би дошла понуда из неких јаких клубова, попут Ромне или Лација остао би пет година.

Аустралијски репрезентативац истиче да о квалитетима новог тренера Дејана Станковића нема потребе трошити речи.

"Важно ми је да се само добро спремим. Нисам био на припремама са Милојевићем да видим разлику и нећу да причам око бившег тренера. Њему капа доле за успехе, а Деки вуче на италијански стил који жели да одбрана буде упакована и да све изгледа под конац".

Дегенек је рекао да му је веома жао због трагичне погибије Кобија Брајанта.

"Када смо чули вест свима је много криво. Такав је живот, никада се не зна шта доноси дан или ноћ. Жао ми је људи у Турској, Кини и свих који гину у рату. И сваки дан треба да шаљемо нашима поруке љубави", поручио је Дегенек.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести