Дегенек: Заслужили смо бод против Хофенхајма

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио да је тим у дуелу са Хофенхајмом у Лиги Европе заслужио бар бод.
milos degenek, fk crvena zvezda
Фото: Miloš Degenek, foto: FK Crvena zvezda

Изабраници Дејана Станковића поражени су синоћ од Хофенхајма 2:0 у утакмици првог кола Л групе Лиге Европе.

"Били смо опасни, имали смо много добре шансе. Заслужили смо минимум бод, али извлачимо поуке из овог меча и можемо да идемо у Београд, не као да смо задовољни, али не ни као „мртви“. Добро смо одиграли, сматрам да можемо да победимо Хофенхајм у Београду. Видећемо шта ће бити. Криво ми је због пораза, сви смо били добри, било је опет младих играча који ће да расту из меча у меч и ово ће да им послужи као велико искуство", рекао је Дегенек за клупски сајт.

Његов саиграч Немања Милуновић каже да ће тим из меча Хофенхајмом извући поуке и наставити даље.

"Наравно да резултат од 2:0 мења утисак о читавом мечу, али када пред крај утакмице кренете да јурите резултат од 1:0 и када се „отворите“ онда лако примате гол, иако мислим да нисмо то заслужили. Момци су се борили, показали смо се у добром светлу током већег дела меча. Међутим, то је Европа, морамо да користимо наше шансе. Извлачимо поуке из свега и идемо даље", навео је Милуновић и додао:

"У Европи немамо толико прилика као у домаћем шампионату, морамо сваку изгледну шансу претварати у гол. Не треба да падамо, већ да идемо још јаче. Хофенхајм игра Бундеслигу, једну од најјачих у Европи, и веома су добра екипа. Доћи овде у Немачку и одиграти добру утакмицу за мене и није тако једноставно. Момци су показали да смо заслужено овде, у групној фази Лиге Европе", закључио је Милуновић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести