Дејан Станковић задовољан после ремија Звезде са Вардаром

Фудбалери Црвене звезде у другој контролној утакмици на припремама у Белеку ремизирали су са Вардаром – 0:0.
stankovic, fk crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

Чета Дејана Станковића била је бољи ривал, али није успела да победи.

- Презадовољан сам приступом игри свих фудбалера. У првом полувремену нам је бнедостајао завршни пас, у другом је тај сегмент био бољи, али фалио је гол. Доминирали смо целу утакмицу, имали прилике из прекида, вероватно се екипа Вардара због дужег времена на припремама и умора одлучила на дефанзивнију варијанту. Задовољан сам и првим и другим полувременом, меч су одиграли 21 играч и двојица голмана и сви су били на нивоу. Радимо на детаљима и побољшању игре и за сада све иде добрим током. Немам шта да замерим било ком играчу, напротив, имам само похвале – рекао је тренер Црвене звезде анализирајући меч са Вардаром.

Стратег црвено-белих није хтео да издваја појединце.

- Увек приредим нека изненађења, сада је то био млади Конатар. Идемо даље, морамо да радимо још боље, следећа утакмица је против Лудогореца, озбиљног противника. Вероватно ћу се одлучити за једну  поставу. Момци који почну одиграће 60 минута.

Станковић је задовољан играма младих играча, а зна и како његова екипа треба да изгледа на терену.

- Клинце хвалим, али само као подстицај за даље. Две екипе су играле по полувреме до сада, желео сам јак интензитет, високи пресинг, момци су то одрадили, фалио је само гол. Отклонићемо још неке ситнице које нам сметају, побољшати физичку спрему. Екипа какву ја желим је ово што смо до сада видели: јака и агресивна.

Још једном је Станковић анализирао меч са Вардаром.

- Искрено, нисам очекивао да ће бити толико дефанзивни. Они су само бранили свој гол, а ми смо хтели да играмо на гол више. У другом полувремену добро смо пробијали њихов блок, имали прилике, корнере, али нисмо успели то да валоризујемо. Замерка је што не решавамо једноставније завршнице акција, али на томе радимо свакодневно - поручио је тренер црвено-белих.  

И. Лазаревић     

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести