Денис Стојковић званично фудбалер Партизана

БЕОГРАД: Млади фудбалер Денис Стојковић званично је нови играч Партизана, пошто је потписао четворогодишњи уговор, саопштио је клуб из Хумске.
fk partizan
Фото: FK Partizan

"Иако је тренирао са црно-белима од марта ове године, млади офанзивни везиста Денис Стојковић (2002) је закључно са 4. августом 2020. године и званицно играч Партизана", наводи се у саопштењу црно-белих.

"Мислим да никада са већим нестрпљењем нисам очекивао трећи, односно 4. август. Трећи август је дан мог рођења и корак до остварења моје жеље, потписивања уговора за Партизан. Могу да кажем да се већ осећам као староседелац, јер сам овде већ шест месеци, где сам се сасвим уклопио у екипу", рекао је Стојковић за клупски сајт.

Стојковић је прошао фудбалску школу Јувентуса, потом и градског ривала ''старе даме'' Торина, али и Челсија, ЛАСК-а и љубљанске Олимпије, одакле је дошао као слободан играч.

"Хвала Милошу Вазури, шефу Милошевићу и свим мојим саиграчима који су били уз мене током ових месеци, помагали ми, били стрпљиви и наравно уливали поверење. Ово је мој најлепши родендански поклон и будите сигурни да цу га на најлепши нацин поделити са вама ове сезоне", закључио је Стојковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести