Дерби у Новим Козарцима: Нафташи тестирају водећег

Дерби пролећа у Војвођанској фудбаској лиги - исток одржаће се сутра у Новим Козарцима, а састају се јесењи првак Слобода и трећепласирани тим Нафтагаса из Елемира. Домаћин у односу на своје госте има пет бодова предности.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

У паузи између два првенства дошло је до промене играча у оба састава. У екипи „плаве чете” вратили су се А. Ђурђевић и Савић, а поново се активирао Марковић. Доскорашњи првотимац Слободе Остоја Ћулибрк (35) престао је са активним играњем па ће тако уместо да се бори на терену бити на тренерској клупи у својству помоћника шефа струке Радета Медића, односно учитељ свог брата близанца Славка, иначе капитена у екипи.

На списку шефа струке Радета Медића налази се двадесетак играча, а доста њих могу играти и као бонуси. Пред ај дерби са нафташима каже:

- Очекује нас тежак меч са трећепласираним Нафтагасом из Елемира од којег „бежимо” пет бодова. Гости желе да се кући врате непоражени, а ми имамо зацртан циљ да повећамо бодовну разлику за још плус три бода. Знам да су Елемирци знатно појачали своје редове, а највише ја и одбрана стрепимо од првог стрелца Милошевића.

Меч Слобода - Нафтагас заказан је за 14.30 часова, одиграће се на стадиону „Илија Пантелић”.

М. Секулић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести