Десетковани футсалери Тисе поражени у Нишу (2:3)

Пола екипе новобечејске Тисе се радовало, а друга половина је туговала. То је епилог суботњег расположења футсалера друголигаша с леве обале реке Тисе.
futsal
Фото: Tanjug (T. Valič, ilustracija)

Ево и појашњења: Темеринац Лазар Летић се у суботу женио и Новосађани Губеринић, Томчић, Целин и Чичић били су на свадби и веселили се, а тренер Новобечејаца Иван Блажин на одложену утакмицу с Радничким 2010 у Нишу ишао је с десеткованим тимом и изгубио резултатом 2:3 (1:1). Имајући ово у виду, испада да су непотребно одлагали утакмицу с Нишлијама, јер су и сада играли без истих играча, али није баш тако. Да нису одложили утакмицу, не би могли да играју наредну са Ивањицом.

- Једва смо се скупили, чак се и повређени Никола Блажин скинуо да бисмо имали потребан број играча. После 1:1 у првом полувремену, понадали смо се да ћемо, ипак, успети да победимо. Јер, Нишлије су до сада, по правилу, имале какав-такав резултат у првом полувремену, а у наставку су низали поразе. Сада је, нажалост, било обрнуто. Истина, у 27. минуту смо повели другим голом Виновића са 2:1, али је домаћин изјадначио у 34, а три минута касније стигао и до победоносног гола. Можда грешим, али чини ми се да смо их имали у једном тренутку, што нисмо искористили и у финишу нас је стигао умор, јер нисмо имали играче за ротацију. Штета, јер смо изгубили бодове тамо где су их сви освајали. Сада нам остаје да одиграмо још заосталу утакмицу са Ивањицом у којој би нам победа много значила, јер бисмо презимили усамљени на врху табеле, с три бода вишка - рекао је Иван Блажин.

Пропуштена је, дакле, прва прилика да се презими на челу друголигашке табеле, па ће Новобечејцима ваљати да уложе додатни труд, како би искористили другу прилику против Ивањице.      

В. Јанков

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести