ДИЈАМАНТ ИЗ СРПСКЕ ЦРЊЕ Омладинац Партизана Душан Дошлов

Већ са14 година, млади и изузетно талентовани фудбалер Душан Дошлов из Српске Црње, који ће за два и по месеца постати пунолетан, испунио је свој сан и обукао црно-бели дрес. Тренутно наступа у омладинском погону Партизана и игра на позицији десног крила. 
с
Фото: Приватна архива

- Прве фудбалске кораке направио сам с четири године, у Фудбалском клубу Будућност из Српске Црње. Касније сам прешао у Академију Бамби из Зрењанина, а одатле у Партизан – испричао је за “Дневник” Душан Дошлов.

Приликом наступа за зрењанинску екипу, његове фудбалске бравуре на терену врло брзо су препознате, па је уследио позив клуба из Хумске. Била је то понуда која се не одбија и о којој је Душан маштао још од најранијих дана.

- Осећај је био феноменалан, јер сви у мојој породици навијају за Партизан. То је, како бих рекао, фамилијарна љубав према црно-белима .

Наставак првенства у Омладинској лиги Србије на програму је 10. марта, а омладинци Партизана, у Земуну ће дочекати вршњаке из Новог Пазара. До тада, очекује их дуел с Брагом,  у баражу осмине финала УЕФА Лиге младих, која се игра 7. фебруара.

- Вредно тренирамо и атмосфера у екипи је заиста одлична. Тренутно смо фокусирани на сусрет са Брагом, како бисмо се што боље спремили – додао је  Дошлов.

На крају, додао је да му је жеља да првенствено буде здрав и да, као и свако дете Партизана, оствари дечачки сан и заигра за први тим црно-белих.

Ж. Балабан

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести